Om Senergia

Din partner inden for bæredygtig energi

Senergia er en partner for installatører inden for solenergi, elbilopladning og energilagring. Vi tilbyder produkter til sikker og hurtig levering fra førende producenter. Senergia driver også markedsførende kompetenceudvikling gennem uddannelse og certificeringer til branchen. Senergia er fra ordre og teknisk support til trygge og hurtige leveringer en pålidelig partner.

En førende nordisk distributør inden for vedvarende energi

Siden 2018 har vi forsynet markedet med innovative systemløsninger og produkter inden for solenergi, elbilopladning og energilagring. Med en lokal tilstedeværelse i Sverige, Finland, Danmark og Norge sikrer vi sikre og hurtige leverancer til vores kunder.

 

Vi er også pionerer inden for teknisk rådgivning og support til vores kunder. Med skræddersyede kurser og certificeringer skubber vi på for at uddanne det nordiske energimarked og fremme overgangen til vedvarende energiløsninger.

Vores kerneområder

Solenergi

Vi tilbyder solenergiprodukter og systemløsninger af høj kvalitet, der muliggør en problemfri integration af solenergi i forskellige miljøer.

Elbilopladning

Med fokus på fremtidens mobilitet leverer vi innovative produkter og løsninger til opladning af elbiler.

Energilagring

Vi er forpligtet til at levere avancerede energilagringsløsninger for at optimere brugen af vedvarende energi og skabe et mere bæredygtigt energimarked

Senergia er ikke bare en distributør!
Vi er en partner for vores kunder og installatører.

Ekspertise inden

Teknisk support

Vores dedikerede tekniske supportteam er klar til at hjælpe og løse tekniske udfordringer. Vi stræber efter at levere hurtige og effektive løsninger for at sikre problemfri installationer og idriftsættelse.

Tekniske sælgere

Med en passion for innovation og bæredygtighed arbejder vores tekniske sælgere tæt sammen med vores kunder for at forstå deres behov og tilbyde skræddersyede løsninger. Vi er stolte af at repræsentere førende producenter og levere produkter af højeste kvalitet.

Kundesupport

Fra bestilling til levering bestræber vores kundesupportteam sig på at give en problemfri og sikker oplevelse. Vi værdsætter stærke relationer med vores kunder og stræber efter at være en pålidelig partner gennem hele processen.

Vil du være kunde hos os?

Registrér dig på to minutter!

Fremtiden med Senergia

Senergia har en klar plan om at fortsætte med at vokse gennem rentabel etablering og styrke det lokale tilbud til vores kunder. Vi er stolte af at være en drivkraft for forandring i den nordiske energisektor og at forme en mere bæredygtig fremtid sammen med vores partnere og kunder.

Gennem vores distributionspartner, Fraktlogistik AB, kompenserer vi for CO2-udledningen fra vores distributionsaktiviteter til vandrensningsprojektet Solvatten®.

Vi arbejder for en bæredygtig udvikling af branchen og er et aktivt medlem af Dansk solcelleforening.

Velkommen til Senergia – din pålidelige partner inden for vedvarende energi og teknisk ekspertise!

Education Template

Education Template