Om Senergia

Din partner inden for bæredygtig energi

Senergia er en partner for installatører inden for solenergi, elbilopladning og energilagring. Vi tilbyder produkter til sikker og hurtig levering fra førende producenter. Senergia driver også markedsførende kompetenceudvikling gennem uddannelse og certificeringer til branchen. Senergia er fra ordre og teknisk support til trygge og hurtige leveringer en pålidelig partner.

Hele Norden som marked

Senergia er en Nordisk distributør med lager i Sverige, Norge og Finland. Vi har lokale salgskontorer i de lande, vi er aktive i.

MicrosoftTeams-image (1)

Anton Öbrink
COO

I min rolle som COO taler jeg dagligt med vores leverandører og kollegaer inden for indkøb og kundesupport. Vi mærker, hvordan leverandørerne ser Senergia som en af ​deres vigtigste samarbejdspartnere i Norden, og at det partnerskab, vi har opbygget sammen, bærer frugt – ikke kun for os og leverandøren, men også for installatøren. Vi opbygger et win-win-win-partnerskab.

download

Mikaela Sundberg
VP

Jag började på Senergia när företaget fortfarande var i startgroparna. Idérikedomen och drivet att genomföra dem som fanns i Senergia då är det som gjort att att vi idag är nordens ledande grossist. Med växande storlek och fler medarbetare har vi fått in ännu mer idéer och genomförandekraft. Jag är otroligt stolt att vara del av team Senergia! 

1627066202419

Sandra Arenhammar
Team leader Customer Support

Jeg startede i kundesupport med at besvare opkald og arbejde med kunder. Hos Senergia fik jeg hurtigt større ansvarsområder og nye muligheder. I min gruppe arbejder vi dagligt med vores kunder og deres udfordringer. Vores kunder sætter pris på, at vi er lydhøre og hurtige. Jeg sætter virkelig pris på at arbejde tæt med kunderne!

Sesol er en svensk solcellevirksomhed grundlagt i 2019, og i 2020 blev varemærket Sekraft grundlagt. Sammen tilbyder koncernen komplette løsninger inden for solceller, batterier, IMD og elbilopladere. Sesol & Sekraft bruger kun egne medarbejdere – bl.a. energiingeniører, projektledere, montører og elektrikere – og har dermed styr på hele processen og kan med sikkerhed holde, hvad de lover omkring kvalitet, tidsforbrug og omkostninger.

 

“Senergia har udviklet et stærkt partnerskab med os hos Sesol og har været en stærk bidragyder til vores vækstrejse. Når forudsætningerne har ændret sig, har Senergia tilpasset sine arbejdsmetoder – både inden for processer og rutiner, men også IT-mæssigt.” Fortæller Victor Salomonsson, VD i Sesol. ”Vi har en åben dialog og et langsigtet perspektiv i vores relation. Senergia tilbyder komplette leverancer til slutkunder og til alle vores ni fullservice-kontorer i Sverige. På ca. tre år er Sesol vokset fra en lille virksomhed til en af ​Sveriges største solcellevirksomheder, som i dag har omkring 600 medarbejdere.”

Swedala Tak er en franchise-organisation med et servicekontor og en række franchisetagere kaldet Tagmestre. De driver deres egne taglægningsfirmaer, og de opererer under et fælles varemærke Swedala Tak – Hele Sveriges Tagmestre!

 

Sammen med Senergia har Swedala Tak udviklet et skræddersyet uddannelsesprogram samt lavet manualer og arbejdsmetoder til Swedala Taks Tagmestre, der uddanner dem i montering af solpaneler. “Med Senergia som partner har vi tilføjet et helt forretningsområde og fordoblet vores ordreværdi ved at tilbyde installation af solpaneler til vores kunder, der har bestilt en tagudskiftning,” fortæller Swedala Taks forretningsudvikler Dan Gustafsson.

 

”Vi har opnået utrolige synergier i og med, at vi kan tilpasse det nye tags design til solcelleinstallationen. Det unikke ved Senergia har været, at de har taget en holistisk tilgang til uddannelse, kvalitet og viden med vores tagdækkere. Den erfaring, de besidder, er unik i solcelle-Sverige.”

Huawei er en af ​verdens mest innovative virksomheder inden for smarte solenergiløsninger, der blandt andet bygger på virksomhedens lange erfaring inden for digital informationsteknologi. Huawei integrerer det seneste inden for AI og cloud-løsninger for at gøre solenergiproduktion så optimal som muligt.

 

“Med Senergia som partner i Norden har vi hos Huawei haft stor gavn af deres dybe tekniske viden inden for solenergi- og energilagringsområdet. Senergia har kørt sine egne uddannelser på svensk med materiale fra os hos Huawei. På den måde er vi nået ud til markedet lokalt meget hurtigt” fortæller Patrik Salklev, forretningsområdechef, Huawei Digital Power. ”Senergias professionalisme og strategiske tankesæt har været enormt vigtigt i vores samarbejde. Vi har belønnet Senergia ved at udnævne dem til Guldpartner i Norden.” KooKing Kuang Channel Director, Huawei Digital Power.

Vil du være kunde hos os?

Registrér dig på to minutter!

Følg os

Education Template