Investor relations

Velkommen til

Senergia er en partner for installatører inden for solenergi, elbilopladning og energilagring. Vi tilbyder produkter til sikker og hurtig levering fra førende producenter. Senergia driver også markedsførende kompetenceudvikling gennem uddannelse og certificeringer til branchen. Senergia er fra ordre og teknisk support til trygge og hurtige leveringer en pålidelig partner.

Kraftig vækst

Senergia er gennem sine virksomheder Senergia AB, Senergia Charge AB, Senergia AS og Senergia Suomi Oy en førende specialiseret nordisk distributør inden for bæredygtig energi. Siden 2018 har virksomhederne forsynet det nordiske marked med systemløsninger og produkter inden for solenergi, elbilsopladning og energilagring samt yderst kompetent teknisk rådgivning. Senergia er også førende i at uddanne det svenske energimarked i integration af solenergi, elbilopladning og energilagring gennem skræddersyet uddannelse og udarbejdelse af certificeringer. Med lokale kontorer og lagre i Sverige, Finland og Norge tilbyder Senergia sikre og hurtige leveringer med et højt serviceniveau til sine kunder. Senergia har en klar plan om fortsat at vokse gennem profitabel etablering og ved at styrke det lokale tilbud til sine kunder.

SenergiaMap23

Styrelse

bengt

Bengt Ottosson

Bengt Ottosson er tidligere administrerende direktør og produktions- og distributionsdirektør for Expressen. I denne rolle sad han også i en række erhvervsrelaterede bestyrelser. Inden da var han blandt andet administrerende direktør for Kvällstidingsbolaget.

Bengt er formand for Medieföretagen og bestyrelsesmedlem i Almega, Svenskt Näringsliv, driftsbestyrelsen i Svenskt Näringsliv, logistikvirksomheden Tidsam og personale- og rekrutteringsvirksomheden First Reserve.

1516540171027

Anders Wennberg

Anders Wennberg har 26 års erfaring inden for kapitalforvaltning og den finansielle sektor. Anders startede sin karriere hos Investor AB, hvor han arbejdede med både core holdings og venture capital. Anders skiftede derefter til fondsbranchen og har arbejdet i næsten 20 år i fondsselskaber, først som analytiker og derefter som manager. I denne periode har han arbejdet hos hedgefonden RAM One, hedgefonden Zenit hos Brummer and Partners og hos Catella / Case Fonder. Nu er Anders tilbage hos investeringsselskaberne, og i dag arbejder han hos Öresund og er Öresunds repræsentant i Senergias bestyrelse. Anders vil bidrage til Senergia med erfaring inden for kapitalmarkeder, finansiering og finansiel analyse.

ketil

Ketil Thorsen

Ketil Thorsen har lang erfaring fra internationale virksomheder i olieindustrien og har arbejdet for blandt andet Royal Dutch Shell, Accenture, administrerende direktør for installationsfirmaet Bravida i Norge, detailvirksomhederne Grensemat og KBÄ i Sverige samt Preem Norge AS. Ketil er bestyrelsesformand for Eurowag (Tjekkiet), Recyctec AB (Sverige) og bestyrelsesmedlem i Thermosaver AS (Norge).

tim-ljunggren

Tim Ljunggren

Civilingeniør elektroteknik (KTH) og økonomisk kandidat i finans (Stockholms Universitet), er CTO og uddannelsesansvarlig hos Senergia. Tim deltager flittigt i solcelledebatten og er forfatter til to håndbøger (Senergias Monteringshåndbog & Senergias Håndbog i Solcelleteknik). Tim sidder også med i brancheforeningen Svensk Solenergis tekniske komité.

thomaslithner

Thomas Lithner

Medejer og CEO i Senergia. Thomas er iværksætter og stifter af Struktur Svenska Kontor og medlem af Nordic Light Capital.

download

Mikaela Sundberg

Mange års international erhvervserfaring som leder af internationale teams inden for industri, grøn energi og professionel service. Nuværende stilling som konsulent hos Egon Zehnder (lederrekruttering). Deltog i opbygningen af Senergia som en førende nordisk distributør gennem stillinger som COO hos Senergia. Tidligere handelsrepræsentant for Sverige i Danmark hos Business Sweden i København, konsulentfirmaet PwC (Price Waterhouse Cooper) og A.P. Möller Maers

Ledelsesgruppe

thomaslithner

Thomas Lithner

CEO

Antonobrink

Anton Öbrink

COO

adamleven

Adam Levén

CFO

tim-ljunggren

Tim Ljunggren

CTO

simsonjakobsson

Simson Jakobsson

CEO, Norge

LauriVannas

Lauri Vannas

CEO, Finland

Education Template

Education Template