Spændende tider forude for det danske batterimarked!

Som en af Nordens største grossister indenfor solenergi, elbilopladning og batterilagring har Senergia gennem årene opbygget en stor og værdifuld teknisk viden. Senergia har de seneste år fulgt udviklingen af batterier på nært hold, og er i dag blevet et videnscenter indenfor salg og rådgivning af både batteriløsninger til private og til erhverv.
Bolig- og erhvervsbatterimarkedet i Danmark oplever i øjeblikket den hidtil største vækst, som er drevet af relativt korte tilbagebetalingstider og fremkomsten af brug af batterier til stabiliseringsydelser til elnettet. 
 
Boligejere og virksomheder udnytter nu disse systemer ikke kun til at optimere deres energiforbrug og reducere omkostninger, men også til at tjene penge på deres batterier ved at levere systemydelser til elnettet. 
 
I Sverige er landskabet hastigt ved at forvandle sig med et væld af batteriinstallationer, der dukker op over hele landet. Og hvis vi ser mod Danmark oplever vi nu en lignende tendens folde sig ud.
 
Det danske batterimarked giver derfor en ny spændende mulighed for danske installatører, der ønsker at udvide deres horisont og søge efterspørgslen efter bæredygtige energiløsninger. Vi ser også at svenske “aggregators” nu ser mod Danmark for fremtidige investeringer, som derved også understreger markedets potentiale. 
 
Det kan være svært at navigerer på disse dynamiske markeder er vi i Senergia glade for at kunne tilbyde vores assistance og rådgivning. Vores viden og erfaring stammer fra Sverige som er et sammenligneligt marked, men dog meget længere fremme end i Danmark er på blandt andet opsætning af batterier til systemydelser.
 
Hvis det har din interesse, har vi i Senergia en række brancheeksperter, som vil være klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have.
 
For yderligere interesse skriv eller ring gerne til Senergias repræsentant i Danmark, Andreas Taudorf og få yderligere information:
 
+29750201

Følg os

Education Template